Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Ивета

...
Здравейте, приятели! Печелившите участнички, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Ивета
Коментари Харесай

Подаряваме на най-запалените почитателки на Имението Даунтън аксесоар за бижута

Здравейте, другари! Печелившите участнички, които ще получи подарък  от нашата игра са :

1. Ивета Григорова

2. Камелия Игнатова

3. Василена Стоева

..............................................................................................................................................................

Тази есен международният феномен " " ще триумфира на огромен екран. Любимото ни семейство Кроули и тяхната храбра прислуга се приготвя за най-важното събитие в живота си – кралската аудиенция. Това посещение предизвиква кавги, сантиментални трепети и интриги, които ще слагат на карта бъдещето на " Даунтън ". Филмът, с присъединяване на истинския актьорски състав, ще стартира историята там, където стопира в сериала. 

По мотив премиерата на кино лентата, в  Клуба на девойките през днешния ден   имаме страхотни дарове за три от вас –   прелестни аксесоари за бижута, предоставени от.



Дългоочакваният филм е  по кината у нас от 13 септември, а сюжетът ще ни придвижи в 1927 година, в която несъмнено не тъне в нормалния разкош поради Голямата меланхолия и края на Първата международна война. Но за кралската визита всичко би трябвало да е по конец. Това постанова завръщането на иконома Карсън, който би трябвало да впрегне всички сили в трескавата подготовка.

Ако желаете да спечелите необикновено нежните аксесоари за бижута, въодушевени от аристократичната конюнктура в имението " Даунтън ", участвайте в играта ни. За задачата би трябвало единствено да се регистрирате в.

Късмет и прелестно гледане!  

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР